Actietraining (EN)

Deze training is in het Engels.

 

Om je voor te bereiden op vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheidacties met Extinction Rebellion organiseren wij deze actietraining. Wil je meedoen aan acties waar een risico op arrestatie bestaat, dan is het raadzaam om deze actietraining te volgen. Bovendien geeft het je de kans om te ontdekken of je wil deelnemen aan komende acties.

 

Voor iedereen

De non-violent direct action (NVDA) training is geschikt en bedoeld voor iedereen. Mensen met weinig of geen ervaring in geweldloze directe acties wordt sterk aangeraden eraan deel te nemen. Deelnemers met meer ervaring zijn van harte welkom om hun kennis en kunde in te brengen, nieuwe contacten te leggen en hun vaardigheden op te frissen. Een NVDA training volg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je mede-activisten!

 

Inhoud training

Tijdens de training bereiden we ons voor om veilig te blijven tijdens de actie, maar ook om effectief en efficiënt te handelen. Speciale aandacht zal worden besteed aan het uitleggen van veiligheidsrisico’s, juridische informatie, het vormen van en werken met “affinity groups” en het oefenen van specifieke actietactieken. Uiteraard is er ook voldoende tijd voor vragen.

 

Praktische informatie

De training is in Plantage Dok (Plantage Doklaan 12, 1018 CM Amsterdam) van 14:00 tot 17:00, gevolgd door een plantaardige maaltijd (op basis van donatie tussen €2,50 en €7,50).

 

Elke deelnemer dient zich individueel in te schrijven voor de actietraining. Je ontvangt geen bevestigingsmail na aanmelding. Meld je aan via onderstaande link:

https://cryptpad.organise.earth/form/#/2/form/view/q0+FrzHl5a0kvu4GGSdsh9LyIQimMTyqNXxdgQExASA/

Details
Date:

mei 20

Time:

14:00 - 17:00

Evenement Categorie:

Actietraining, Training

Click to Register: https://cryptpad.organise.earth/form/#/2/form/view/q0+FrzHl5a0kvu4GGSdsh9LyIQimMTyqNXxdgQExASA/
Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com Website: https://xrebellion.nl/amsterdam
Locatie

Plantage Dok

Plantage Doklaan 12

Amsterdam, 1018 CM

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR