Actietraining (NL)

Actietraining Training of lezing

21 mei 2023

14:00 tot 18:00

Ter Gouwstraat 3, Amsterdam

Prijs: Gratis

Nieuwe rebellen zijn welkom
Deze training is in het Nederlands.

 

Om je voor te bereiden op vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheidacties met Extinction Rebellion organiseren wij deze actietraining. Wil je meedoen aan acties waar een risico op arrestatie bestaat, dan is het raadzaam om deze actietraining te volgen. Bovendien geeft het je de kans om te ontdekken of je wil deelnemen aan komende acties.

 

Voor iedereen

De non-violent direct action (NVDA) training is geschikt en bedoeld voor iedereen. Mensen met weinig of geen ervaring in geweldloze directe acties wordt sterk aangeraden eraan deel te nemen. Deelnemers met meer ervaring zijn van harte welkom om hun kennis en kunde in te brengen, nieuwe contacten te leggen en hun vaardigheden op te frissen. Een NVDA training volg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je mede-activisten!

 

Inhoud training

Tijdens de training bereiden we ons voor om veilig te blijven tijdens de actie, maar ook om effectief en effici√ęnt te handelen. Speciale aandacht zal worden besteed aan het uitleggen van veiligheidsrisico‚Äôs, juridische informatie, het vormen van en werken met ‚Äúaffinity groups‚ÄĚ en het oefenen van specifieke actietactieken. Uiteraard is er ook voldoende tijd voor vragen.

 

Praktische informatie

De training is in Odessa Muiderpoort (Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam) van 14:00 tot 18:00.

 

Elke deelnemer dient zich individueel in te schrijven voor de actietraining. Je ontvangt geen bevestigingsmail na aanmelding. Meld je aan via onderstaande link:

https://cryptpad.organise.earth/form/#/2/form/view/zR4FNqfP-d7-xHk3vc46bdqWaN8LIKSUVq5W-rRgvW4/

Locatie

Odessa Muiderpoort, Ter Gouwstraat 3, Amsterdam