Actietraining Teaser

Actietraining Training of lezing

11 mei 2024

19:45 tot 20:15

Rhoneweg 6, Amsterdam

Nederlands gesproken

Prijs: Gratis

Aanmelden wordt gewaardeerd
Nieuwe rebellen zijn welkom

Een verkorte versie van de actietraining.

Algemene informatie

  • Date: Zaterdag 11 mei 2024

  • Time: 19:45 - 20:15 (inloop vanaf 19:30)

  • Locatie: Ontvangsthal van de Sloot (Theater naast de Sering, Rhoneweg 6, 1043 AH Amsterdam)


Dit is een actietraining teaser! Hoe laat je je wegslepen bij een blokkade? Welke andere rollen zijn er in een actie? En hoe vind je wat bij jou past, en hoe bereid je je daar op voor met anderen? In dit klein half uur gaan we in vogelvlucht langs de voorbereidingen voor klimaatactie! We houden rekening met verschillende beperkingen, maar ga er vanuit dat er gepraat en bewogen moet worden!

Aan het einde van deze mini-actietraining heb jij je EHBA: Eerste Hulp voor Beginnend Activisten. Na afloop kun je lachen om het einde van de wereld! Om 20:30 speelt theatergroep delaatsepont De Spreeuw - een tragikomische voorstelling over een XR-activist. Tickets kunnen ter plekke aan de kassa worden gekocht (kosten: pay-as-you-feel principe)

LET OP: Dit is een verkorte versie van de reguliere actietraining. Om mee te doen aan een actie waar een risico op arrestatie bestaat wordt sterk aangeraden om een volledige actietraining te volgen.

Praktische informatie

Meld je aan voor de actietraining via deze link

De training zal in het Nederlands worden gegeven.
Andere mogelijkheden

Wil je bijdragen achter de schermen? Sluit dan aan bij de introductie voor nieuwe rebellen.

Heb je gewoon zin in gezelligheid? Dan ben je van harte welkom om gewoon bij ons diner aan te sluiten of bij enige van onze andere gezellige bijeenkomsten met XR Amsterdam.
Aanmelden wordt gewaardeerd