Actieve Hoop Cirkel

Sociale bijeenkomst Training of lezing Vergadering

12 november 2023

10:00

Online

Prijs: Gratis

Minder geschikt voor nieuwe rebellen. Bekijk alle evenementen voor nieuwe rebellen
Actievoeren en je bewust worden van de realiteit van de klimaatcrisis brengt veel emoties met zich mee. Soms zijn die zo overweldigend dat je ze onderdrukt. Joanna Macy heeft een methode ontwikkeld om met deze emoties om te leren gaan, de 'Spiraal-methode'. Deze verbindt ons met het leven op aarde en met elkaar. Al doende vergroot je je veerkracht en ontwikkel je 'Actieve Hoop', het verlangen om je hoop in daden om te zetten.

Je bent welkom in de Actieve Hoop Cirkel die vanaf 10 september iedere tweede zondag van de maand van 10.00 tot 12.00 online bijeenkomt. De cirkel biedt je de ruimte om je innerlijke waarheid te ervaren door gevoelens van zorg, pijn, angst en woede te delen. Je leert je uit te spreken en je leert - net zo veel - van het luisteren naar de anderen.

We doorlopen daarbij de Spiraal: Gronden in dankbaarheid, Eren van de pijn, Zien met nieuwe ogen, en Voortgaan. Op www.actievehoopcirkels.nl vind je hierover meer informatie.

De data voor 2023-2024:
10 sept, 8 okt, 12 nov, 10 dec, 14 jan, 11 febr, 10 mrt, 14 apr, 12 mei, 9 juni

Als je wilt deelnemen aan de cirkel, stuur dan een berichtje naar rob@actievehoopcirkels.nl, dan krijg je de zoomlink toegestuurd.

Deze cirkel wordt georganiseerd door Actieve Hoop Cirkels en Extinction Rebellion NL

Organisatie

Extinction Rebellion NL

info@extinctionrebellion.nl