Actieve Hoop Cirkel

Actievoeren en je bewust worden van de realiteit van de klimaatcrisis brengt veel emoties met zich mee. Soms zijn die zo overweldigend dat je ze onderdrukt. Joanna Macy heeft een methode ontwikkeld om met deze emoties om te leren gaan, de ‘Spiraal-methode’. Deze verbindt ons met het leven op aarde en met elkaar. Al doende vergroot je je veerkracht en ontwikkel je ‘Actieve Hoop’, het verlangen om je hoop in daden om te zetten.

Je bent welkom in de Actieve Hoop Cirkel die vanaf 10 september iedere tweede zondag van de maand van 10.00 tot 12.00 online bijeenkomt. De cirkel biedt je de ruimte om je innerlijke waarheid te ervaren door gevoelens van zorg, pijn, angst en woede te delen. Je leert je uit te spreken en je leert – net zo veel – van het luisteren naar de anderen.

We doorlopen daarbij de Spiraal: Gronden in dankbaarheid, Eren van de pijn, Zien met nieuwe ogen, en Voortgaan. Op www.actievehoopcirkels.nl vind je hierover meer informatie.

De data voor 2023-2024:
10 sept, 8 okt, 12 nov, 10 dec, 14 jan, 11 febr, 10 mrt, 14 apr, 12 mei, 9 juni

Als je wilt deelnemen aan de cirkel, stuur dan een berichtje naar rob@actievehoopcirkels.nl, dan krijg je de zoomlink toegestuurd.

Deze cirkel wordt georganiseerd door Actieve Hoop Cirkels en Extinction Rebellion NL

Details
Date:

maart 10

Time:

10:00

Evenement Categorie:

Meeting, Training, Welzijnstraining

Organisator

Extinction Rebellion NL

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR