Actievoeren, bottom-up organiseren en Transitie inbedden

Tweede volle dag van OnCon-2023 (14-15-16 april, je kunt je ook voor 1 of 2 dagen/dagdelen inschrijven, zie onder)

Ecodorpen, Transitiedorpen en -steden en Extinction Rebellion zijn drie bewegingen, die een grote transitie van de samenleving nastreven vanuit een cultuur van verbondenheid, vrede en liefde voor elkaar en de Aarde en delen in de overvloed die de Aarde ons biedt. Elk vanuit een geheel eigen invalshoek, maar met een gezamenlijk doel: een leefbare planeet voor alles en iedereen, rekening houdend met minstens zeven generaties na ons. Maar in hoeverre weten we dat als bewegingen van elkaar? Op welke manieren kunnen we elkaar versterken?

Samen met Transitie Nederland en Global Ecovillage Network (GEN) Nederland houden we van vrijdagavond 14 t/m zondagmiddag 16 april op een mooie locatie in Bergen (NH) een zogeheten On-Conferentie. (je kunt je ook voor 1 of 2 dagen/dagdelen inschrijven)

Een On-wattes?!

Lees er alles over op de website van Transitie Nederland en meld je daar aan via het formuliertje: https://transitiontowns.nl/tweede-on-conferentieactievoeren-bottom-up-organiseren-en-de-transitie-
inbedden/

Details
Date:

april 16

Time:

9:00 - 16:00

Evenement Categorie:

Anders, Community, Meeting

Organisator

Extinction Rebellion Nederland

Locatie

Bergen NH

14-15-16 april

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR