HEROVER DE HAVEN actie coördinatie training

Actieorganisatie training Training of lezing

4 mei 2024

12:00 tot 16:00

Boomgaardsstraat 69, Rotterdam, Netherlands

Nederlands & Engels gesproken

Prijs: Gratis

Aanmelden wordt gewaardeerd
Nieuwe rebellen zijn welkom

ZOU JIJ willen leren hoe je acties plant en deel uitmaken van een kleine groep om acties te plannen met de steun van de actiecirkel?


💥💥🛳️🛳️

Vorig jaar zijn we met groot succes gestart met het Terugwinnen van de Haven! We voerden grootschalige acties uit op de Erasmusbrug en in Europort. Op lokaal politiek niveau hebben we al een grote impact. We hebben gesprekken gehad met burgemeester Aboutaleb en meerdere met de Havenautoriteit. Ze beginnen de DRUK🔥 echt te voelen.

⚓ We hebben de Haven stevig op de politieke agenda gezet! Dit betekent dat we ons klaarmaken voor de tweede fase van onze campagne: GROOTSE ECONOMISCHE ONTRUIMING! Het idee is om zoveel mogelijk economisch ontwrichtende directe acties in de haven te plannen. Wegen blokkeren, waterwegen en wat we nog meer kunnen bedenken om de haven te raken waar het het meest pijn doet: hun portemonnee. Hiervoor willen we gedecentraliseerde Actie Coördinatie Teams (ACTs) vormen die in staat zijn deze acties te plannen

💥💥🛳️🛳️

ZOU JIJ willen leren hoe je acties plant en deel uitmaken van een kleine groep om acties te plannen met de steun van de actiecirkel? Op zaterdag 4 mei geven we een training voor actieplanning en vormen we kleine groepen die samenwerken met de steun van de actiecirkel. Je kunt in een groep zitten op basis van je specifieke interesses en comfort met het risiconiveau van acties. Je kunt leren acties te plannen en je eigen ideeën tot leven te brengen om DE HAVEN TERUG TE WINNEN.
Aanmelden wordt gewaardeerd

Locatie

Precious, Boomgaardsstraat 69, Rotterdam, Netherlands