De Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid

De crisis is nu!

Op 12 november gaan we massaal de straat op tijdens de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid. Samen kunnen we de wereld veranderen en bouwen aan een betere toekomst. ๐Ÿ’š

De tijd van stilzitten en afwachten is voorbij. We staan op een kruispunt in de geschiedenis, en het is aan ons om richting te geven aan de toekomst die we willen zien. De klok tikt! Laten we de klimaatcrisis bestrijden en tegelijkertijd iedereen in Nederland en daarbuiten een menswaardig bestaan geven!

De problemen op het gebied van klimaat, woonbeleid, biodiversiteit, armoede, vervuiling en racisme rijzen de pan uit. Na 13 jaar kabinet-Rutte en met nog maar 6 jaar te gaan tot 2030 om de Nederlandse klimaatdoelen te halen, zijn de komende verkiezingen de meest cruciale ooit.

Kom daarom naar de Dam in Amsterdam en voeg je bij de beweging voor verandering. We hebben NU een kans om een nieuwe politieke wind te laten waaien door Nederland. Als we massaal de straat opgaan, kan de politiek niet meer om ons heen!

We hebben jouw steun en jouw stem nodig om een verschil te maken. ๐ŸŒโœŠ

๐Ÿ“De Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid
๐Ÿ“12 november 13:00 uur
๐Ÿ“De Dam, Amsterdam

Blijf op de hoogte via www.klimaatmars.nl
en meld je aan voor de Telegramgroep.

Details
Date:

november 12

Time:

13:00

Evenement Categorie:

Actie

Event Tags:

actie

Click to Register: http://www.klimaatmars.nl
Organisator

Extinction Rebellion NL

Website: http://www.klimaatmars.nl
Locatie

De Dam Amsterdam

De Dam

Amsterdam, Nederland

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR