Debrief Delft e.o.

Debrief

Wat is een debrief?

💕We komen bij elkaar, we hebben een veilige plek waar we over de acties kunnen praten en onze opgeroepen emoties kunnen uitspreken. Een groot en belangrijk deel van het verwerkingsproces is het kunnen uitspreken van je emoties.

💕Ook is het de ideale plek om te evalueren. Wat ging er goed, wat kan er beter?

Wat neem je mee?

💕Jezelf. En het staat je vrij wat te drinken en wat te eten mee te nemen, graag vegan want dan kan iedereen mee genieten! Het is ook verstandig een milieuvriendelijke beker mee te nemen.

Locatie
💕We zijn heel blij dat we voor dit evenement te gast mogen zijn bij 015Duurzaam! 015Duurzaam richt zich op dingen die iedereen in zijn directe omgeving zelf kan doen om bij te dragen aan de toekomst van onze planeet. Kleine maatregelen die goed zijn voor jouw portemonnee en voor de wereld van morgen. 015Duurzaam wil Delftenaren van informatie voorzien, onafhankelijk advies bieden en een platform zijn voor het uitwisselen van kennis – en dat doen ze met hart en ziel!

Details
Date:

oktober 1

Time:

19:00 - 21:00

Organisator

extinction rebellion delft

Locatie

015 Duurzaam

Neptunusweg 4

Delft, 2624MZ

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR