Demand 0 Workshop

Sociale bijeenkomst Training of lezing Vergadering

5 juli 2023

19:00 tot 22:15

Heyendaalseweg 141, Nijmegen

Prijs: Gratis

Minder geschikt voor nieuwe rebellen. Bekijk alle evenementen voor nieuwe rebellen
-------------------------------------------------
WORKSHOP IN DUTCH
-------------------------------------------------
De klimaatstrijd is ook een strijd voor sociale rechtvaardigheid. Om dat duidelijk te maken is eis 0 geformuleerd: klimaatrechtvaardigheid voor iedereen. In Nijmegen is Eis 0 als lokale groep aangenomen met als doel meer bewustzijn en kennis te faciliteren rondom klimaatrechtvaardigheid. Als onderdeel daarvan organiseren we deze workshop.

🔥 WAT IS EIS NUL?
In deze interactieve workshop zullen we ons begrip van wat klimaatrechtvaardigheid is en voor ons betekent verbreden en verdiepen. De workshop is gebaseerd op deliberatie. We gaan met elkaar in gesprek. Dat geeft ruimte om jouw/onze ideeën, ervaringen en vragen (ook de ‘domme’) te delen. De workshop is bedoeld als een startpunt om eis 0 als lokale groepen formeel te omarmen. We hopen en denken dat er nog vele gesprekken zullen volgen om klimaatrechtvaardigheid onderdeel te maken van onze beweging. Daarmee willen we (ont)leren en groeien als gemeenschap en als individu.

🌈 VOOR WIE?
Deze workshop is bedoeld voor actieve rebellen. De workshop is in Nijmegen, maar ook mensen uit andere groepen zijn welkom.

Je bent welkom als het thema klimaatrechtvaardigheid nieuw voor jou is. Maar ook als je al met het thema bekend bent. Dat maakt niet uit. Deze workshop is ontworpen voor alle mensen, waar je ook bent in je leerreis. Tijdens de workshop leren we ook van elkaar.

🍲 19:00-20:00 Potluck (optioneel)
🌏 20:00-22:00 Workshop

👉 AANMELDEN
https://cryptpad.organise.earth/form/#/2/form/view/OjdgoUgSfnbpq+36ZxjD0WTmlMIa8Vvc55IRaZVKFp0/

👉 VERDER LEZEN?
https://www.demand0.nl/?lang=nl#about-demand

Locatie

AKKU, Heyendaalseweg 141, Nijmegen