Extinction Rebellion meets Kabouters!

Op donderdag 25 mei om 17 uur zal er een bijzondere happening plaatsvinden. Kabouters uit de jaren 60 en 70 komen samen met hedendaagse kaboutervarianten: de activisten van nu.

Er zal om 17 uur een mars zijn van het Stadspaleis in het postzegelparkje naar het bekende Lieverdje op het Spui. De originele kabouters en nieuwe kabouters willen een brug slaan naar deze tijd, daarom zijn het Woonprotest en Extinction Rebellion uitgenodigd.

We hebben veel aan de kabouters en provobeweging uit de jaren 60 te danken. Zij hebben de weg bereid voor de manier waarop wij nu protesteren. Ook voorzagen zij de problematieken van nu. Tijd dus om te verbinden en gezamenlijk op te trekken!

Programma:
17 uur tocht naar het Lieverdje op het Magies Sentrum (Spui).
Daar zijn sprekers: Coen Tasman en Jordan Zinovich (Autonomedia), Aja Waalwijk, Ruchama Noorda, Ewout van der Hoog (Kabouterpersbureau van Toen), Roel van Duijn, Ak Bouwman, XR Amsterdam, De Nieuwe Naaktslak, MC Alfredex, Abel Heijkamp (BPW) en een gedepriveerde vorstelijke dame met een pittig strafblad met muziek van Mokumse Zaken.
Er wordt ook een boek gepresenteerd: Clearly Kabouter van Coen Tasman.

Je kunt komische verrassingen verwachten!

Eindtijd ongeveer 19 uur.

Meer info:
www.kabouters.nu
https://www.athenaeum.nl/agenda/athenaeum-boekhandel-nieuwscentrum/de-kabouters-marcheren-door

Details
Date:

mei 25

Time:

17:00 - 19:00

Evenement Categorie:

Actie

Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Locatie

Het Stadspaleis

Amsterdam

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR