Filmavond: ‘The Biggest Little Farm’

🌿 Kom langs op 6 juni voor een gezellige filmavond! 🌙 Utopie vertoont de prijswinnende documentaire ‘Biggest Little Farm’.

De film volgt het ambitieuze avontuur van John en Molly Chester, die 200 hectare landbouwgrond hebben verlaten voor een duurzame boerderij. Je volgt hun zoektocht om in harmonie met de natuur te werken.

🎥 Film: ‘The Biggest Little Farm’
🌾 Locatie: Utopie Grand Café in Den Haag
📅 Datum: 6 juni
⏰ Tijd: Film begint om 19:30 uur, welkom vanaf 19:00 uur

‘Biggest Little Farm’ vertelt het achtjarige avontuur van de Chesters, die de stad hebben verruild voor een kale boerderij met een droom om in harmonie met de natuur te leven. Hun onvermoeibare doorzettingsvermogen en de uitdagingen die ze tegenkomen, leiden hen naar een biodiverse levensstijl die verder reikt dan hun boerderij en onze wildste verbeelding te boven gaat. Met adembenemende cinematografie, betoverende dieren en een dringende oproep om de wijsheid van Moeder Natuur ter harte te nemen, biedt deze film een essentieel blauwdruk voor een beter leven en een gezondere planeet.

Na de film hebben we een nagesprek waarin we de thema’s van de film kunnen bespreken en onze gedachten en inzichten kunnen delen.

Noteer de datum in je agenda, nodig je vrienden uit en kom met ons meegenieten van een avond vol inspiratie. We kijken ernaar uit om je daar te zien! 🌱🌍

Details
Date:

juni 6

Time:

19:30 - 22:30

Evenement Categorie:

Anders

Locatie

Utopie Grand Café in Den Haag

Waldeck Pyrmontkade 116

Den Haag

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR