Integratie moment/ open meeting politieke vertegenwoordiging

Ben je geïnteresseerd om met verschillende politieke partijen/ ministers / overheidsinstanties in gesprek te gaan of te helpen inhoudelijke dossiers op te bouwen?
Dit beiden zodat we duidelijk kunnen maken wat de eisen zijn van Extinction Rebellion ( aansluitend op de verschillende actie-campagnes die er lopen) .

Dan ben je van harte welkom om naar onze integratie meeting te komen.
Hierbij zullen we vertellen wat de cirkel doet, welke projecten er momenteel lopen, hoe we ons organiseren, en horen we graag van jou wat jij zoekt/ zou willen bijdragen!

Om te zorgen dat je al een breder beeld van XR hebt, vinden we het fijn dat je in ieder geval de algemene “Welkom bij XR” meeting bijgewoond hebt, of al langere tijd actief bent binnen XR. Daarnaast is het mogelijk om na de introductie mee te doen met de lopende vergadering van de cirkel van 17.00-18.00.

Om te zorgen dat je de digitale ruimte binnen kunt treden, kun je een mail sturen naar politicalstrategy@extinctionrebellion.nl, dan krijg je een zoomlink toegestuurd.

Details
Date:

april 5

Time:

16:30 - 17:00

Evenement Categorie:

Meeting

Organisator

Extinction Rebellion NL

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR