Integratie workshop: Hoe verwelkom je nieuwe rebellen?

Wekelijks melden zich tientallen mensen aan om deel te worden van XR NL. Toch worden ze niet allemaal actief. Een enquête toont aan dat veel nieuwe rebellen zich niet goed geïnformeerd en ondersteund voelen. Als integrator spring je hier in, je verwelkomt nieuwe rebellen binnen de beweging, informeert ze over hoe Extinction Rebellion werkt en ondersteunt ze bij het vinden van hun weg binnen de beweging.

Zou jij het leuk vinden om nieuwe rebellen te verwelkomen, informeren & ondersteunen? Wellicht past de rol van de integrator dan heel goed bij je! Een goede integrator herken je immmers niet aan kennis of ervaring, maar aan de volgende karaktereigenschappen:

  • Sociaal en empathisch
  • Ondersteunend en verantwoordelijk
  • Nieuwsgierig en onderzoekend
  • Georganiseerd

Herken je je tot zekere mate in deze eigenschappen? En wil je leren hoe je nieuwe rebellen kunt verwelkomen? Meld je dan zeker aan voor de workshop!

Meld je hier aan voor de workshop, dat kan tot en met 22 juli. De workshop vindt online plaats, en de meetinglink wordt via mail van te voren verstuurd.

Details
Date:

juli 27

Time:

10:00 - 0:00

Evenement Categorie:

Integratietraining, Training

Event Tags:

Integratietraining, Workshop

Click to Register: https://cryptpad.fr/form/#/2/form/view/iGQSF7b3bvAD1aGpFIC9Cal-w1MZDY6il5gtQCefbTc/
Organisator

National Integration Circle

Website:
Locatie

Online, link via aanmeldformulier

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR