VOL – Integratie workshop: Hoe verwelkom je nieuwe rebellen?

Wekelijks melden zich tientallen mensen aan om deel te worden van XR NL. Toch worden ze niet allemaal actief. Een enquête toont aan dat veel nieuwe rebellen zich niet goed geïnformeerd en ondersteund voelen. Als integrator spring je hier in, je verwelkomt nieuwe rebellen binnen de beweging, informeert ze over hoe Extinction Rebellion werkt en ondersteunt ze bij het vinden van hun weg binnen de beweging.

Zou jij het leuk vinden om nieuwe rebellen te verwelkomen, informeren & ondersteunen? Wellicht past de rol van de integrator dan heel goed bij je! Ook als je zelf nog heel nieuw bent binnen de beweging kan je een heel goede integrator zijn. Een goede integrator herken je immmers niet aan kennis of ervaring, maar aan de volgende karaktereigenschappen:

  • Sociaal en empathisch
  • Ondersteunend en verantwoordelijk
  • Nieuwsgierig en onderzoekend
  • Georganiseerd

Herken je je tot zekere mate in deze eigenschappen? Meld je dan zeker aan voor de workshop!

DE HELE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT. Via het aanmeldformulier kun je je wel aanmelden voor een volgende workshop. Het aanmeldformulier vind je hier.

Details
Date:

april 22

Time:

10:00 - 11:30

Evenement Categorie:

Integratietraining

Click to Register: https://cryptpad.fr/form/#/2/form/view/iGQSF7b3bvAD1aGpFIC9Cal-w1MZDY6il5gtQCefbTc/
Organisator

National Integration Circle

Website:
Locatie

Online, link via aanmeldformulier

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR