Integratie workshop: Hoe verwelkom je nieuwe rebellen?

Integratietraining Training of lezing

17 mei 2023

19:30 tot 21:00

Online

Prijs: Gratis

Minder geschikt voor nieuwe rebellen. Bekijk alle evenementen voor nieuwe rebellen
Wekelijks melden zich tientallen mensen aan om deel te worden van XR NL. Toch worden ze niet allemaal actief. Een enquête toont aan dat veel nieuwe rebellen zich niet goed geïnformeerd en ondersteund voelen. Als integrator spring je hier in, je verwelkomt nieuwe rebellen binnen de beweging, informeert ze over hoe Extinction Rebellion werkt en ondersteunt ze bij het vinden van hun weg binnen de beweging.

Zou jij het leuk vinden om nieuwe rebellen te verwelkomen, informeren & ondersteunen? Wellicht past de rol van de integrator dan heel goed bij je! Ook als je zelf nog heel nieuw bent binnen de beweging kan je een heel goede integrator zijn. Een goede integrator herken je immmers niet aan kennis of ervaring, maar aan de volgende karaktereigenschappen:

  • Sociaal en empathisch

  • Ondersteunend en verantwoordelijk

  • Nieuwsgierig en onderzoekend

  • Georganiseerd


Herken je je tot zekere mate in deze eigenschappen? En wil je leren hoe je nieuwe rebellen kunt verwelkomen? Meld je dan zeker aan voor de workshop!

Meld je hier aan voor de workshop, dat kan tot en met 15 mei. Deze workshop zal in het Engels zijn. De workshop vindt online plaats. De meetinglink wordt via mail van te voren verstuurd.

Organisatie

Extinction Rebellion Nederland

welcome@extinctionrebellion.nl