Introductie voor nieuwe rebellen (NL)

Actie Introductie tot XR Sociale bijeenkomst Training of lezing Vergadering

21 september 2023

20:00 tot 21:30

Pieter Nieuwlandstraat 93, Amsterdam

Prijs: Gratis

Speciaal voor nieuwe rebellen
Wil jij bijdragen aan de strijd voor het klimaat, maar meer/iets anders doen dan naar acties gaan? Wil je mee organiseren, of achter de schermen helpen? Wil je ontdekken wat jouw pad in Extinction Rebellion kan zijn?

Tijdens de Introductie voor nieuwe rebellen leer je in één uur de belangrijkste dingen over hoe je organiserend of achter de schermen actief kan worden voor Extinction Rebellion. Achteraf kan je blijven om vragen te stellen.

Als je het gezellig vindt om ook mee te eten met de veganistische maaltijd, meld je dan vóór 16:00 uur op dezelfde dag aan zodat we weten voor hoeveel mensen we koken. Het eten is meestal rond 19:00 uur klaar, als je mee wil helpen koken ben je vanaf 16:00 uur welkom.

Voor de introductie zelf hoef je je niet aan te melden: alleen voor het eten. Tijdens het diner zal er rond 20:00 om stilte worden gevraagd en worden omgeroepen dat je mee kan lopen als je naar de introductie wil.

Deze introductie is in het Nederlands. Deze introductie is i.v.m. trappen helaas niet voor iedereen toegankelijk. De Heading for Extinction lezingen, actiespreekuren en veel actietrainingen vinden plaats in een locatie zonder trappen (namelijk de Sering op Rhôneweg 6) maar die zijn niet hetzelfde als deze introductie. Tijdens deze introductie kan er wat geluidsoverlast van het diner zijn. Als je behoefte hebt aan bepaalde aanpassingen om een introductie voor jou toegankelijk te maken, stuur dan graag een mailtje naar xr.amsterdam@protonmail.com en dan gaan we proberen om zo'n introductie te organiseren.

 

Om binnen te komen kan je gewoon de groen omrande deur openduwen. Dus van de drie dubbeldeuren, van de middelste twee, de linker. 
Andere mogelijkheden


Wil je gewoon naar acties? Dan passen onze actietrainingen en actiespreekuren misschien beter bij jou.

Weet je nog niet of je bij Extinction Rebellion wil? Overweeg dan om eerst naar een Heading for Extinction lezing te gaan.

Heb je gewoon zin in gezelligheid? Dan ben je van harte welkom om gewoon bij ons diner aan te sluiten of bij enige van onze andere gezellige bijeenkomsten met XR Amsterdam.