Introductieavond XR Deventer

Maak jij je ook zorgen om de klimaat- en ecologische crisis? Ben je klaar met toekijken hoe politici en bedrijven ons naar de afgrond leiden? Welkom bij XR Deventer & omstreken!

Zoals je weet pakken we het bij Extinction Rebellion anders aan. We gaan voorbij aan klimaatmarsen en petities, en bouwen een massabeweging die het tij kan keren. Tijdens de introductieavond ga je ontdekken hoe je mee kan rebelleren, op een manier die bij jou past!

In het eerste deel van de bijeenkomst hebben we het over de klimaat- en ecologische crisis, met uiteraard ruimte voor interactie. Het is erger dan je denkt, maar geen zorgen: je hoort ook over Extinction Rebellion, en hoe wij denken het verschil te kunnen maken.

Na een korte pauze kun je ontdekken hoe jij je in kan zetten op een manier die bij je past. Wil je de A12 of A10 op? Het hoofdkantoor van Shell of Total blokkeren? Of juist liever actief worden achter de schermen? Je bent sowieso van harte welkom!

Aanmelden is niet nodig. En nodig ook gerust je vrienden, kennissen, buren of familie uit om mee te komen!

Het is wel fijn als je op tijd komt. Om 19:15 uur staat de koffie en thee klaar in Artomondo, Nieuwstraat 20, Deventer. Om 19:30 uur gaan we van start met het programma.

Deelname is gratis. Maar als je het kunt missen, is een bijdrage in de kosten van de locatie, koffie en thee zeer welkom.

Details
Date:

januari 22

Time:

19:30 - 21:30

Evenement Categorie:

Lezing, Meeting

Event Tags:

Introductie, Klimaat- en ecologische crisis, Welkom

Organisator

Extinction Rebellion Deventer e.o.

Email: xrdeventer@protonmail.com
Locatie

Artomondo

Nieuwstraat 20

Deventer

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR