Kennismakings-etentje

Sociale bijeenkomst Training of lezing Vergadering

19 mei 2023

18:00 tot 20:30

Olst

Prijs: Gratis

Nieuwe rebellen zijn welkom
XR groeit als kool! Ook buiten de grote steden. Zo wonen er inmiddels in de regio Epe -- Heerde -- Olst-Wijhe -- Raalte al ca. 100 rebellen. Ben jij daar één van, of zou je dat willen worden? Het leek ons een leuk idee om eens met juist die groep af te spreken voor een smakelijke en informele ontmoeting, op vrijdag 19 mei, van 18:00 tot 20:30 uur (of langer voor wie wil) in Olst!

Misschien blijft het bij die ene keer, maar evengoed kan er een zelfstandige XR-groep uit voortkomen onder bijvoorbeeld de naam XR IJsselvallei.
Laten we kijken waar het toe leidt...

Vanaf 17:45 uur is de deur geopend van het pand van  in Olst. Daar is alles aanwezig om er een gezellige ontmoeting te hebben in een informele sfeer ....als jij komt en iets te eten meeneemt om met de anderen te delen. Bij grote voorkeur veganistisch of vegetarisch, opdat iedereen kan meegenieten.
Volg je een strikt dieet, ben je allergisch voor bepaalde voedingswaren of ingrediënten? Neem dan voor de zekerheid (ook) iets mee waarvan je zeker weet dat je het kunt verdragen.

Wij zorgen er voor dat er voldoende (en voor elk wat wils) te drinken is!

Tijdens en na het eten is er ruim gelegenheid voor kennismaking met elkaar. Als dit jouw allereerste XR-activiteit is, kunnen we ook wat tijd vrijmaken voor een korte introductie over XR-activiteiten in de wijdere regio.
En zoals gezegd willen we graag met iedereen inventariseren of dit soort activiteiten vaker gaan doen, en zo ja, of we dat dan willen onder de vlag van XR IJsselvallei!

Dus.... wees welkom op vrijdag 19 mei a.s. vanaf 17:45 in Olst!

Het pand  ligt op ca. 700 meter precies midden tussen het Olsterveer en het treinstation.

Locatie

Olst