Klimaat mindfulness workshop

Zaterdag 4 maart organiseert XR Apeldoorn een klimaat mindfulness workshop in Café Nova, Marktstraat 20 in Apeldoorn. Het begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Tussen de middag zal er een veganistische lunch geserveerd worden. Entree is op basis van donatie.

De zorgen rondom het klimaat zijn groot en hebben invloed op ons dagelijks leven. We vragen ons af hoe we het tij kunnen keren en of dit sowieso mogelijk is. Veelal weten we niet hoe we hiermee om kunnen gaan of raken we vermoeid door de strijd voor een leefbare aarde. 
Op de dag krijg je geen antwoorden op de vraag hoe je de klimaatcrisis kan beteugelen. Wel krijg je inzicht hoe je als bezorgde burger en/of activist niet uitgeput raakt en contact met zowel jezelf als de aarde blijft behouden. Middels een aantal oefeningen, geïnspireerd op de zen-monnik/activist Thich Nhat Hanh en de activiste en boeddhist Joanna Macy, krijg je handvatten hoe je goed voor zowel jezelf als voor de aarde kan zorgen.
De dag wordt geleid door de uit Amersfoort afkomstige activist en mindfulnesstrainer Jan Kees Helms.

Details
Start:

maart 4 - 10:00

Einde:

februari 4 - 15:00

Evenement Categorie:

Community, Meeting

Organisator

Extinction Rebellion Apeldoorn

Locatie

Café Nova

Marktstraat 20

Apeldoorn

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR