29 Februari: Les Rebelles Vegetales

Sociale bijeenkomst

29 februari 2024

18:00 tot 21:00

Hurksestraat 20 (unit 50), Eindhoven, Nederland

Prijs: Gratis

Nieuwe rebellen zijn welkom
Hallo lieve rebellen!

🍲🫕 De keuken 'Les rebelles vegetales' gaat weer open. Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om mee te komen eten, ook als je (nog) niet bij XR zit. Het eten zal plaatsvinden op de rebelbase in Eindhoven, Hurksestraat 20 (Unit 50). De inloop is vanaf 18:00 en om 18:30 gaan we gezellig samen eten. Al het eten zal veganistisch zijn en betaling is op donatiebasis (de kosten zijn waarschijnlijk rond de € 4,- pp). Er is deze keer geen mogelijkheid om geld te wisselen.


Om ervoor te zorgen dat het allemaal past vragen we je om je op te geven voor dit event met deze Eventbrite link.


🌮🥗 We willen je erop wijzen dat als je zegt dat je komt, wij op je rekenen en dus kosten maken en voedsel inkopen. Op de dag zelf nog afzeggen zorgt voor voedselverspilling en dat is volgens ons niet klimaatbewust... Dus annuleer bijtijds, als je weet dat je geen gebruik gaat maken van je ticket.
Laat het, minimaal twee dagen van tevoren, weten als je allergieën hebt, zodat we kunnen proberen daar rekening mee te houden.


☕🍪 Lijkt het je leuk om mee te helpen met koken, stuur dan even een berichtje naar Els (+31 643020860⁩). Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar kookcirkel-eindhoven@protonmail.com.


💃🕺 Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jij ook. Tot dan!


Met liefde en trek in verandering,


De kookcirkel


NB. Is de poort gesloten, bel dan even naar +31 402405224.

Locatie

Rebelbase Eindhoven, Hurksestraat 20 (unit 50), Eindhoven, Nederland