Luchtalarm = klimaatalarm

Actie

4 december 2023

11:30 tot 12:30

Markt 22, Wageningen, Netherlands

Prijs: Gratis

Minder geschikt voor nieuwe rebellen. Bekijk alle evenementen voor nieuwe rebellen
Klimaatalarm Wageningen 4 december

We gaan ook in Wageningen meer aandacht vragen voor de klimaatcrisis! We voelen de klimaaturgentie tot in onze botten en willen dat op een vreedzame en vriendelijke wijze uiten.

Daarom:
Maandag 4 december om 12.00 uur is het test-alarm weer door heel Wageningen te horen. Vanaf 11.30 uur verzamelen we ons op de Markt, bij het stadhuis. Wanneer het alarm klinkt gaan we symbolisch op de grond liggen. Zo maken we de gevolgen van de klimaatcrisis zichtbaar. Zonder snelle systematische verandering zullen die namelijk catastrofaal zijn.

Andere steden, zoals Utrecht, Nijmegen en Leiden, doen dit al langer maandelijks op de 1e maandag van de maand, om 12.00 uur. Luchtalarm = Klimaatalarm is daar het motto. Ook in Wageningen gaat XR Wageningen dit nu organiseren. Zie ook de website: https://development.extinctionrebellion.nl/groep/wageningen.

Maak jij je ook zorgen? Kom dan om dit gebaar te steunen. Voor en na het alarm zijn er korte toespraken van klimaatgroepen of -initiatieven in Wageningen. Wil jij ook wat zeggen, laat het ons weten.
Je kunt ons bereiken via xrwageningen@protonmail.com.

Tot dan!

Locatie

Plein voor stadhuis, Markt 22, Wageningen, Netherlands