NVDA Actietraining Middelburg

Actietraining Training of lezing

20 januari 2024

13:00 tot 16:00

Middelburg

Prijs: Gratis

Nieuwe rebellen zijn welkom
Algemene informatie

Datum: Zaterdag 20 januari 2024
Tijd: 13:00-16:00
Locatie: Rebelcave, Middelburg (vlak bij het station)

Om je voor te bereiden op vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheidsacties met Extinction Rebellion organiseren wij deze actietraining. Wil je meedoen aan acties waar een risico op arrestatie bestaat, dan is het raadzaam om deze actietraining te volgen. Bovendien geeft het je de kans om te ontdekken of je wil deelnemen aan komende acties.

Voor iedereen

De non-violent direct action (NVDA) training is geschikt en bedoeld voor iedereen. Mensen met weinig of geen ervaring in geweldloze directe acties wordt sterk aangeraden eraan deel te nemen. Deelnemers met meer ervaring zijn van harte welkom om hun kennis en kunde in te brengen, nieuwe contacten te leggen en hun vaardigheden op te frissen. Een NVDA training volg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je mede-activisten!

Inhoud training

Tijdens de training bereiden we ons voor om veilig te blijven tijdens de actie, maar ook om effectief en efficiĆ«nt te handelen. Speciale aandacht zal worden besteed aan het uitleggen van veiligheidsrisicoā€™s, juridische informatie, het vormen van en werken met ā€œaffinity groupsā€ en het oefenen van specifieke actietactieken. Uiteraard is er ook voldoende tijd voor vragen.

Praktische informatie

Meld je aan voor de actietraining via rebellionzeeland@proton.me
Na aanmelding ontvang je het exacte adres waar de training plaats vindt.

Locatie

Rebelcave, Middelburg