Open meeting: Nieuwe Regeneratieve Culturen cirkel

Introductie tot XR Sociale bijeenkomst Training of lezing Vergadering

8 december 2023

19:00 tot 21:30

Online

Prijs: Gratis

Speciaal voor nieuwe rebellen
Het is tijd om regeneratieve culturen hoger op de agenda te zetten! De werkgroep Revive Regen zoekt mensen om de cirkel opnieuw te starten en het een lang en gelukkig leven te geven. Lees verder voor een korte introductie van onze visie.

De opnieuw opgestarte cirkel moedigt onze beweging aan om de 10 kernwaarden te leven en is als een bibliotheek van alle regeneratieve kennis en vaardigheden die beschikbaar zijn binnen XR. De cirkel helpt rebellen te verbinden met de hulp die ze nodig hebben om onze kernwaarden in de praktijk te brengen: het faciliteren van een gezonde, veerkrachtige en regeneratieve cultuur die geworteld is in onderlinge verbondenheid, zowel binnen als buiten XR. Op deze manier ondersteunen we de culturele verandering die nodig is om te focussen op de 3 eisen voor klimaatrechtvaardigheid en progressieve verandering. Door deze verandering zorgen we ervoor dat rebellen de vlam brandend kunnen houden om op te komen voor gerechtigheid, opnieuw en opnieuw... en opnieuw.

We willen cirkels en werkgroepen die dezelfde waarden toepassen en zich richten op de praktijk, ondersteunen en aandacht geven. Regeneratieve culturen kan van alles betekenen, dus dit gesprek is altijd gaande en we kunnen jouw input gebruiken!

De cirkel wil XR ook helpen reflecteren op hun eigen gezondheid en toewijding aan deze waarden. Zodat we kunnen blijven leren, groeien en regeneratieve culturen kunnen doorgeven.

Voel je je geroepen om deel uit te maken van deze reis? Doe mee... en leer ons eerst kennen tijdens onze open vergadering op vrijdag 8 december om 19.00 uur! Meld je hier aan.

Lees hier intussen meer over Regeneratieve Culturen.

LIEFDE & WOEDE

Werkgroep Revive Regen

Organisatie

Extinction Rebellion Nederland

welcome@extinctionrebellion.nl