Rebellendag Oost-NL

Introductie tot XR Sociale bijeenkomst Training of lezing

9 juli 2023

10:00 tot 16:00

Leliestraat 27, Deventer

Prijs: Gratis

Speciaal voor nieuwe rebellen
Extinction Rebellion Deventer & omstreken groeit als kool. Dat geldt ook voor de lokale groepen in Zutphen en Apeldoorn. De blokkades van de A12 in Den Haag zorgen voor een grote toestroom van nieuwe rebellen. Ook bij ons dus!

 

Omdat verbinding en gezelligheid ook belangrijk zijn binnen XR, organisren we op zondag 9 juli een Rebellendag, waar belangstellenden, ‘nieuwe’ rebellen en ‘oude rotten’ elkaar beter leren kennen en een gezellige én nuttige dag beleven.

Op 9 juli is er voor iedereen wat te doen. Creatievelingen kunnen aan de slag met vlaggen en buttons maken of t-shirts bedrukken.

Voor wie Extinction Rebellion (beter) wil leren kennen, is er een inhoudelijke workshop ‘Welkom bij XR’ of een verdiepende sessie over de 10 kernwaarden van XR. Daarnaast delen we meer info over de aanstaande A12-blokkade op 9 september, waar we opnieuw ‘Stop fossiele subsidies’ eisen.

Tussen de middag genieten we van een vegan en vega ‘potluck’, een lunch samengesteld met wat deelnemers zelf meenemen om te delen met elkaar.

Of je je nu recent hebt aangemeld bij Extinction Rebellion, of al jaren actief bent – iedereen is hartelijk welkom op de Rebellendag. Aanmelden is niet nodig. Wil je ook deelnemen aan de lunch? Dan is het handig om een lunchgerechtje voor ca 4 personen mee te nemen.

We ontmoeten je graag!

Locatie

Hovenhuus, Leliestraat 27, Deventer