Vegan Dinner & Wasteland

Toneel en deel: Wasteland – Groningen

Myths are public dreams; dreams are private myths” – Joseph Campbell

Een show die klimaatverandering onderzoekt, de afbraak van de natuur, verlies van biodiversiteit en uitsterven door de lens van oude mythen over de “Wasteland”. Wat is onze reactie op de ecologische tragedie waarmee de planeet wordt geconfronteerd? Hoe moeten we reageren? Hebben we individuele verantwoordelijkheden? Waar halen we onze hoop op de toekomst?

De vier artiesten van ‘Theater of Public Dreams’ hebben een achtergrond in mime, fools werk, verhalen vertellen en improvisatie. Met behulp van de lege ruimte als startplaats weven ze hun eigen persoonlijke verhalen in de structuur van Keltische en Arthuriaanse mythen over de wasteland. Elke show is anders. Elke show is een uniek geïmproviseerd weven van het persoonlijke met het mythische.

Na de show is er voor het publiek de gelegenheid om hun eigen verhalen rond dit thema met elkaar te delen.

 

Show:

Taal: afhankelijk van het publiek zal de voertaal Engels of Nederlands zijn.

Aanmelding: is verplicht – doe dat hier. Na het toneelstuk is een vrijwillige contante bijdrage welkom voor de door de toneelspelers gemaakte kosten.

Tijd deuren open: 19:00

 

Dinner:

Voor de show is er vanaf 18:00 de mogelijkheid om (wederom vegan en op basis van vrijwillige bijdrage) mee te eten. Wil je mee-eten? Geef je hier dan op!

Tijd deuren open: 17:30

Details
Date:

november 7

Time:

17:30 - 21:45

Evenement Categorie:

Community

Organisator

Extinction Rebellion Groningen

Email: xrgroningen@protonmail.com
Locatie

St. Jan

Nieuwe St. Jansstraat 35

Groningen

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR