Wandelen met Extinction Rebellion (XR) Roermond

Ga je mee wandelen met Extinction Rebellion (XR) Roermond ?

wandelen met Extinction Rebellion

Wandelen in bos en op de heide

Een maandelijkse wandeling met gelijkgestemden. Samen in gesprek of in stilte wandelen. Een luisterend oor, genieten van het bos, heide, de geuren en natuurgeluiden.

Meedoen of op de hoogte blijven van deze en andere activiteiten? We hebben een Signal-groep waar we alles delen. Stuur een berichtje naar xrroermond@protonmail.com als je daar heen wilt (of een lift wilt) of zorg dat je voor 10.15 uur op de afgesproken plek bent 🙂!​​

– Tijd: 10:15 – 12:15 uur
– Locatie: Brasserie de Boshut, Meinweg 2, 6075 NA Herkenbosch

De Boshut ligt aan de rand van Nationaal Park De Meinweg. De locatie is met het openbaar vervoer bereikbaar en er is een ruime parkeerplaats.

Nationaal Park De Meinweg bestaat uit bossen, heide en vennen. Een gevarieerd landschap met licht reliëf en een unieke flora en fauna. Denk o.a. aan nachtzwaluw, gladde slang en het wild zwijn.

— Wandelen is onderdeel van de ruimte die we binnen Extinction Rebellion maken om te herstellen. Naast de succesvolle acties vinden we het belangrijk om tijd te maken voor het regenereren (herstellen). Samen wandelen en ons maandelijkse XR Café maken hier beide deel van uit. Bij Extinction Rebellion Roermond is iedereen welkom. Kom vrijblijvend kennis maken tijdens één van onze activiteiten, trainingen of op een welkomstdag. —

Voor meer informatie zie XR Roermond, Facebook en/of Instagram.

Details
Date:

oktober 22

Time:

10:00 - 12:00

Evenement Categorie:

Community, Meeting

Event Tags:

meeting, Wandeling

Organisator

Extinction Rebellion Roermond

Email: xrroermond@protonmail.com
Locatie

De Boshut

Meinweg 2

Herkenbosch, Netherlands, 6075 NA

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR