Webinar: Introductie Sociocratie

1 Februari 2024, donderdag 19:30-21:00

De Sociocratie kring organiseert een online introductieworkshop over sociocratie. XR streeft er naar de structuur van zo veel mogelijk zelfstandige kringen sociocratisch te organiseren. Om zo veel mogelijk mensen een eerste idee te geven van wat sociocratie is geven we voortaan een webinar ipv een workshop. Als lokale groep of XR community kun je een workshop aanvragen om er echt mee aan de slag te gaan! Stuur hierover een mailtje xrnlsos21@protonmail.com . De workshop biedt een uitgebreide introductie in sociocratie en zelforganisatie: hoe kun je goed en effectief samenwerken in kringen. Deze webinar is met name bedoeld voor rebellen die weinig tot geen ervaring hebben met sociocratie, beter willen begrijpen hoe XR georganiseerd is en hoe je bijvoorbeeld gezamenlijk besluiten neemt met consent.

Wat komt onder meer aan de orde:
– De basisbeginselen van sociocratie
– Consent besluitvorming en de sociocratische vergaderstructuur
– De organisatiestructuur van kringen en rollen

Wil je meedoen?
Stuur een e-mail naar xrnlsos21@protonmail.com, dat je graag mee wilt doen en een aantal dagen van te voren sturen we je de link toe!

Tot snel!

Details
Date:

februari 1

Time:

19:30 - 9:00

Evenement Categorie:

Lezing, Training

Event Tags:

organiseren, organising, organizing, sociocracy, Sociocratie, structure, structuur

Organisator

Extinction Rebellion NL Sociocratie

Email: XRNLSOS21@protonmail.com
Locatie

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR