Welkom bij XR landbouw!

Sociale bijeenkomst

15 augustus 2023

20:00 tot 22:00

Online

Prijs: Gratis

Nieuwe rebellen zijn welkom
Heb je zin in een inspirerende avond op 15 augustus 2023, van 20:00 tot 22:00? Sluit dan aan bij ons online evenement en ontdek samen met ons de wereld van XR Landbouw en onze visie op het veranderen van het landbouwsysteem.

Tijdens dit evenement hebben we een korte presentatie gepland waarin we praten over onze doelen en waarom een agro-ecologisch landbouwsysteem zo belangrijk is voor het milieu, de biodiversiteit en sociale rechtvaardigheid. Maar nog belangrijker is dat we met elkaar in gesprek willen gaan en ideeƫn willen uitwisselen over hoe we acties kunnen opzetten om daadwerkelijke verandering in de landbouwsector te bewerkstelligen.

Meld je van te voren even aan
Om deel te nemen aan het evenement, vragen we je om je aan te melden via dit formulier: https://cryptpad.fr/form/#/2/form/view/qvztMUpJo7MEMjK0Cx8dvPrLnY20P6qAd-KnScLdtA8/ . Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je vlak voor de datum alle benodigde informatie en toegangsgegevens voor de online sessie.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Stuur dan gerust een e-mail naar xrlandbouw@protonmail.com.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan de discussie, nieuwe mensen te ontmoeten en bij te dragen aan de toekomst van XR Landbouw. Noteer 15 augustus in je agenda!

Evenementdetails:

  • Datum: 15 augustus 2023

  • Tijd: 20:00 - 22:00

  • Locatie: Online (details worden verstrekt na aanmelding)


Organisatie

XR landbouw

xrlandbouw@protonmail.com