Welkomstdag XR Limburg

Wil jij bijdragen aan de strijd voor het klimaat, maar meer/iets anders doen dan naar acties gaan? Wil je mee organiseren, of achter de schermen helpen? Wil je ontdekken wat jouw pad in Extinction Rebellion kan zijn?

Tijdens de Welkomstdag voor Nieuwe Rebellen leer je hoe jij op jouw manier mee kan helpen, kom je in verbinding met de wereldwijde beweging van Extinction Rebellion en ontdek je alle mogelijkheden die bij jou passen.

Datum en tijd: Zondag 7 mei 11.00 – 15.00 uur met gezellige uitloop tot 17.00 uur
Date and time: Sunday 7 May 11 am – 3 pm with sociable get-together until 5 pm.

Inloop met koffie en thee vanaf 10:30 / walk-in with coffee and time from 10:30 onwards.

Vegan potluck lunch: het idee van een potluck is dat iedereen iets te eten meeneemt voor jezelf en om te delen. De ervaring is dat er sowieso altijd genoeg is, dus het is geen verplichting! De organisatie zorgt voor koffie en thee
The idea of a potluck is that everyone brings something to eat for yourself and to share. The experience is that there is always enough, so don’t feel obliged! The organization provides coffee and tea.

Aanmelden via https://cryptpad.organise.earth/form/#/2/form/view/swj8l1IwFtMc6p11769BNFVwJXmSicjrnecfziaqzm4/

Details
Date:

mei 7

Time:

10:30 - 15:00

Evenement Categorie:

Meeting

Locatie

De Groene Transformator

Bredeweg 10

Roermond

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR