Welkomstdag

Introductie tot XR Sociale bijeenkomst Training of lezing

3 maart 2024

11:00 tot 16:00

Frederik Hendrikstraat 111, Amsterdam

Prijs: Gratis

Speciaal voor nieuwe rebellen
Op zondag 3 maart zal de Welkomstdag plaatsvinden in Amsterdam! Er zullen twee evenementen zijn op deze dag.

De eerste is de Introductie:
Wil jij als nieuwe rebel graag meer weten hoe XR in elkaar steekt? Wil je weten welke cirkels er zijn en wat ze doen? Zou je graag de volgende stap willen zetten binnen XR, maar weet je nog niet hoe? Of wil je andere nieuwe of ervaren rebellen ontmoeten?
Dan is de Introductie echt iets voor jou. Hier leer jij in korte tijd nieuwe mensen kennen en voel jij je vertrouwder binnen de klimaatbeweging. De Introductie begint om 12:00 en eindigt om 16:00.

De tweede is de Intergratieworkshop:
Houd jij van contact met mensen? Wil jij graag mensen helpen hun weg te vinden binnen XR? Vind je het prettig om mensen op hun gemak te stellen? Wil jij helpen deze snelgroeiende beweging te voorzien van gemotiveerde rebellen?
Dan is de Integratieworkshop daar perfect voor! Hier leer jij in korte tijd hoe de integratie binnen XR te werk gaat. De Integratieworkshop begint om 11.00 en eindigt om 13.00.

Beide zullen plaats vinden op de Frederik Hendrikstraat 111 , Amsterdam.
Er zal een lunch aanwezig zijn en na de workshops zal er een moment zijn om met alle nieuwe rebellen te borrelen en een hapje te eten!

Het is belangrijk om jezelf aan te melden voor de workshops en ook voor het eten, dan weet de keuken voor hoeveel mensen er gekookt mag worden.

Meld je aan en neem een smartphone of laptop mee.

Deze dag is in het Nederlands. De locatie is niet goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het is dus helaas niet voor iedereen toegankelijk. De Heading for Extinction lezingen, actiespreekuren en veel actietrainingen vinden plaats in een locatie zonder trappen (namelijk de Sering op Rhôneweg 6) maar die zijn niet hetzelfde als deze welkomstdag. Als je behoefte hebt aan bepaalde aanpassingen om zo’n dag voor jou toegankelijk te maken, stuur dan graag een mailtje naar xr.amsterdam@protonmail.com en dan gaan we proberen om zo’n introductie te organiseren.

Andere mogelijkheden 


Weet je nog niet of je bij Extinction Rebellion wil? Overweeg dan om eerst naar een Heading for Extinction lezing te gaan.

Heb je gewoon zin in gezelligheid? Dan ben je van harte welkom om gewoon bij ons diner aan te sluiten of bij enige van onze andere gezellige bijeenkomsten met XR Amsterdam.

Locatie

Rebel Base, Frederik Hendrikstraat 111, Amsterdam