Woordvoerders training

Ben je enthousiast om de pers te woord te staan en wil je graag de beweging vertegenwoordigen? Dan is een woordvoerders training iets voor jou! Of je nu geïnteresseerd bent in media, het bereiken van een groter publiek via outreach activiteiten, of het deelnemen aan debatten, deze training is geschikt voor activisten van elk niveau. Tijdens de training leer je niet alleen over woordvoering binnen XR, maar krijg je ook de kans om te ontdekken welke specifieke stappen je binnen de beweging wilt zetten.

Deze training is voor rebellen die willen oefenen met woordvoering in en over acties. Vind je het spannend als je een microfoon onder je neus krijgt? Wil je weten hoe je kort en bondig de boodschap kunt overbrengen? Doe mee met deze fantastische training! Het is fijn als je je wat prettiger en zekerder kunt voelen in contact met journalisten.

Meld je hier aan!

Details
Date:

februari 11

Time:

14:00 - 17:00

Evenement Categorie:

Training

Organisator

Extinction Rebellion Groningen

Email: xrgroningen@protonmail.com
Locatie

Klaproos

Klaprooslaan 13B

Groningen, 9713 LN

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR