WORKSHOP met stylecoach Chiara: Laat je klimaatboodschap knallen!

Leuk dat actievoeren! Maar hoe zorg je dat je klimaatboodschap ook echt gezien en gehoord wordt?

Op zondag 14 mei, 15 uur (na de actietraining) gaat Chiara, een bekend Amsterdams stylecoach, ons hier extra idee├źn en inspiratie voor geven! Waarmee val je op? Hoe presenteer je je boodschap het best? Wat werkt en wat niet? Dit geldt ook voor je protestbord!

Chiara zal ons eerst een presentatie geven met voorbeelden en vervolgens gaan we aan de slag met borden maken! Jij zal het pand verlaten met een schat aan inspiratie, idee├źn en een gaaf en uniek protestbord!

Nog even over Chiara: Chiara is een Amsterdams stylecoach, zij werkt alleen met wat er al is en ze is dol op vintage. Haar idee├źn zijn verrassend en zij gaat uit van het individu. Ze doet kastsessies bij mensen thuis en heeft in bijna alle Nederlandse media gestaan. Mis dit dus niet!

Wat: workshop presentatie van je klimaatboodschap
Presentatie, tips en uniek bord maken
Wanneer: zondag 14 mei 15 uur-16 uur
Waar: De sering, Rhoneweg 6, Amsterdam (nabij Sloterdijk)
Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis zoals je van ons gewend bent.
Meenemen: breng indien mogelijk een stuk karton mee en wat kleren/lappen stof om te verknippen. Wij zullen ook materialen hebben!
KOM DUS GEWOON!

Details
Date:

mei 14

Time:

15:00 - 16:00

Evenement Categorie:

Community

Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com
Locatie

De Sering

Rh├┤neweg 6

Amsterdam, Netherlands, 1043 AH

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR