Workshop Nieuwe Rebellen Verwelkomen

Wat hebben nieuwe rebellen nodig? Hoe verwelkomen we mensen die zich aansluiten bij Extinction Rebellion? Wat kan jij doen om nieuwe rebellen te helpen?

Wekelijks melden zich tientallen mensen aan om deel te worden van XR NL. Toch worden ze niet allemaal actief. Een enquête toont aan dat veel nieuwe rebellen zich niet goed geïnformeerd en ondersteund voelen.

De hele beweging, iedere groep en iedere rebel, kan helpen om dit te verbeteren. Of je nieuw bent of heel ervaren, erg actief meedoet of een beetje van de zijlijn kijkt, met een grote groep bent of je eigen ding doet: na het volgen van deze workshop kan jij het iets makkelijker maken voor nieuwe rebellen om hun weg te vinden binnen de beweging.

Meld je aan zodat we weten hoeveel mensen er komen!

Deze workshop vindt plaats tijdens ons sociale etentje, dus je kan vóór of ná de workshop een veganistische avondmaaltijd krijgen (we vragen iedereen om een beetje bij te dragen voor de boodschappen).

Details
Date:

februari 16

Time:

20:00 - 21:00

Evenement Categorie:

Training

Click to Register: https://cryptpad.fr/form/#/2/form/view/iGQSF7b3bvAD1aGpFIC9Cal-w1MZDY6il5gtQCefbTc/
Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com Website:
Locatie

Nieuwland

Pieter Nieuwlandstraat 93

Amsterdam

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR