workshop Rhythms of Resistance Oost-NL

Als je wel eens bij een grote actie van XR of een andere beweging bent geweest, herinner je je waarschijnlijk wel de opzwepende drumband die je dan vaak kunt horen en zien rondlopen. Niets zo geweldig als de pep van hun samba- en andere drumritmes.

Dan heb je hoogstwaarschijnlijk te maken gehad met Rhythms of Resistance (RoR). Vrijwel alle leden daarvan komen uit de Randstad en oefenen daar dus ook. Omdat XR in Oost Nederland hard aan het groeien is, willen we een Oostelijke RoR-groep starten, lekker dichtbij huis dus. Daarom geven we op zaterdag 15 juli een RoR-beginnersworkshop in Olst.

Was het altijd al je droom om mee te doen, of wil je in eerste instantie ontdekken of het wat voor jou is? Neem – als je die hebt – dan je trommel of ander ritme-instrument(* mee en haak aan! Heb je geen eigen slaginstrument, dan zorgen wij daar voor (zolang de voorraad strekt). Neem in elk geval oordopjes mee.

Aanvang: 11:30 uur, de deur is open vanaf 11:15 uur.

🌈 MELD JE AAN MET DEZE LINK 🌈

 

Neem je eigen lunch mee, wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers!

 

(* Eigen trommels kunnen mee als het repiniques of andere Braziliaanse instrumenten zijn. Djembes of tamboerijnen passen niet zo.

 

Details
Date:

juli 15

Time:

11:30 - 15:00

Evenement Categorie:

Training

Event Tags:

Workshop

Click to Register: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoas7e-GMbu6NM_7f_q9zZzZdSP8u1CzngjCA87RXocv5zgA/viewform?usp=sf_link
Organisator

Extinction Rebellion Deventer e.o.

Email: XRDeventer@protonmail.com Website: https://development.extinctionrebellion.nl/groep/deventer/

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR