XR Leraren, eerste bijeenkomst

Sociale bijeenkomst Training of lezing Vergadering

14 januari 2023

14:00

Online

Prijs: Gratis

Dit evenement is minder geschikt als je nieuw bent bij XR. Bekijk alle evenementen voor nieuwe rebellen.
Werk jij in het onderwijs? Maak je je zorgen om de toekomst van je leerlingen door klimaatverandering? Als leerkrachten, directie of ondersteuners wordt het steeds pijnlijker om te zien welke wereld we gaan doorgeven aan onze leerlingen, scholieren, studenten. Hoe kunnen we hen elke dag in de ogen blijven kijken? Door in actie te komen! Want wij bouwen aan de wereld van morgen.

Met XR Leraren willen we rebellen in het onderwijs verenigen om elkaar te steunen en samen te werken aan de rigoureuze systeemverandering die nodig is in het licht van de catastrofale en dodelijke gevolgen van klimaatverandering. Op 14 januari 2023 hebben we onze eerste vergadering waar we elkaar gaan ontmoeten en het o.a. gaan hebben over onze visie en missie. We maken ook tijd om ideeƫn en initiatieven te delen. Alle communicatie, de agenda en de uitnodiging voor de zoom gebeuren in deze Signalgroep: https://signal.group/#CjQKINwjpsDvMu3ue4Zu5SAMCxXQ4oOma_ZB9tSG7yrb47_bEhCQquj7wSrpa4edX2qmQHUS

Heb je niet veel tijd, omdat je, bijvoorbeeld, in het onderwijs werkt? Sluit dan lekker aan in de Signalgroep en blijf zo op de hoogte!

Organisatie

Extinction Rebellion NL

info@extinctionrebellion.nl