XR Breda

OVER ONS

Wij focussen op onderwerpen uit Breda en omgeving. Breda wil in 2030 de eerste Europese stad zijn die in een groen park ligt. Kijkende naar klimaat, uitstoot van broeikasgassen en het verlies van biodiversiteit wordt die ambitie niet goed en niet snel genoeg vertaald naar de praktijk. Bijvoorbeeld het Bredase bomenbeleid is ver beneden de maat, maar er is veel meer. We willen van Gemeente Breda eerlijkheid en actie om de leefbaarheid, biodiversiteit en luchtkwaliteit snel te verbeteren.

Voor iedereen is er plaats bij XR Breda, ongeacht of je wilt helpen regelen, vooraan wilt staan bij acties of bezorgd bent over het klimaat. Iedereen is vrij in de beslissing om wel of niet mee te doen aan lokale of landelijke acties, en de manier waarop.

Voel je welkom om ons te ontmoeten op onze tweewekelijkse bijeenkomst, waar je ontspannen kennis kunt maken met de rebellen uit Breda en omgeving. Wil je eerst meer informatie? We hebben daarvoor mensen die je privé kunnen informeren en desgewenst begeleiden binnen Extinction Rebellion Breda.
Klik hierboven op 'CONTACT' en stuur een berichtje zodat we je van de gewenste informatie kunnen voorzien.

Extinction Rebellion Breda

Contact

Op de hoogte blijven van wat er gebeurd binnen XR Breda kan via de nieuwsbrief van Extinction Rebellion Zuid en via Facebook of Instagram. Binnen onze groep communiceren we met Signal. Je bent van harte welkom op onze tweewekelijkse bijeenkomst in Het Rondeel op woensdagen. Wil je ons bezoeken? Stuur even een mailtje!

Bijeenkomsten, acties en vergaderingen

XR Breda organiseert bijeenkomsten en acties welke we bekend maken via deze website, in Signal groepen en de nieuwsbrief van Extinction Rebellion Zuid.

No Upcoming Events for XR Breda

Browse all events
Bekijk alle lokale groepen