Sneeuwbal-challenge: Verdubbel de rebellie

20/11/2020

In deze tijd van smeltende polen en veel te warme winters willen wij -met jouw hulp- een sneeuwbaleffect voor XR creëren. Daarom gaat de Sneeuwbal-challenge van start:

Wij dagen jou uit om rondom de feestdagen (minimaal) één familielid of vriend zich te laten abonneren op de XR nieuwsbrief en/of naar de online meeting ‘welkom bij XR’ te gaan. Als iedereen dit doet verdubbelen we de rebellie!

Natuurlijk helpen wij jou hierbij. Om te beginnen met deze tips & tricks. Dit is een korte handleiding die je kunt gebruiken vol tips en links om direct aan de slag te gaan.

Ook sturen wij half december een digitale Extinction Rebellion kerstkaart, die jij natuurlijk kunt delen met al je geliefden.

Verder hebben we een spiksplinternieuwe online workshop in de planning – Mam, ik moet je wat vertellen… (over XR). Hierin leer je hoe je goede en effectieve gesprekken kunt voeren en jouw naasten (tijdens het kerstdiner) kunt omtoveren tot klimaatrebellen:
Maandag 7 december 19:00
Woensdag 16 december 19:00

Misschien wordt het geen witte kerst, maar als je meedoet aan deze sneeuwbal-challenge maken we er in ieder geval een hele groene van!  Dus doe mee, en daag je mederebellen uit dat ook te doen. Let’s roll!

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR