XR Amsterdam Welkomstdag voor Nieuwe Rebellen

AANMELDINGEN GESLOTEN: Meld je aan voor de volgende keer.

——————————————————————-

Wil jij bijdragen aan de strijd voor het klimaat, maar meer/iets anders doen dan naar acties gaan? Wil je mee organiseren, of achter de schermen helpen? Wil je ontdekken wat jouw pad in Extinction Rebellion kan zijn?

Tijdens de Welkomstdag voor Nieuwe Rebellen leer je hoe jij op jouw manier mee kan helpen, kom je in verbinding met de wereldwijde beweging van Extinction Rebellion en ontdek je alle mogelijkheden die bij jou passen.

Voor niet-zo-nieuwe rebellen die willen helpen: heel graag! Stuur een mailtje naar xr.amsterdam@protonmail.com of contacteer de Mobilisatie cirkel van Amsterdam.

P.s. weet je al zeker dat je niet achter de schermen actief wil worden, maar alleen mee wil doen aan acties? Kom dan naar een actietraining of naar het actiespreekuur in plaats van naar de Welkomstdag. Ga naar de website voor alle activiteiten in Amsterdam.

Programma

11:30 Deuren gaan open!

12:00 Introductie en elkaar leren kennen

14:00 Lunch

14:30 Jouw eigen pad ontdekken

16:00 Einde hoofdprogramma

Na 16:00 Rebellen ontmoeten en meedoen aan activiteiten

 

Volkskeuken de Sering regelt voor ons een veganistische lunch voor een donatie van tussen de €2,50 en €7,- p.p. en voor dezelfde prijs kan je ook ‘s avonds blijven eten.

 

 

Details
Date:

april 15

Time:

11:30 - 18:00

Evenement Categorie:

Community, Lezing, Training, Welkomstbijeenkomst

Click to Register: https://cryptpad.organise.earth/form/#/2/form/view/TJg8ERmbQRmRk73U8DedJ27Erc4eAJO726VBUNPp2zc/
Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com Website:
Locatie

De Sering

Rhôneweg 6

Amsterdam

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR