Klimaatalarm (Leiden)

Actie Sociale bijeenkomst Training of lezing Vergadering

7 augustus 2023

11:45 tot 12:15

Stadhuisplein, Leiden, Netherlands

Prijs: Gratis

Minder geschikt voor nieuwe rebellen. Bekijk alle evenementen voor nieuwe rebellen
πŸ“’πŸπŸŒ Luchtalarm = Klimaatalarm! πŸ“’πŸπŸŒ

[English below]

Elke eerste maandag van de maand klinkt om 12u het luchtalarm. We grijpen dit moment aan om te benadrukken dat een klimaat- en ecologische crisis geen test is, maar daadwerkelijk een noodgeval!
Daarom is het nΓΊ tijd om te doen wat nodig is om de CO2 uitstoot terug te brengen naar nul en biodiversiteitsverlies tegen te gaan.

Deze Klimaatalarm! actie in Leiden vindt plaats op 7 augustus. We verzamelen om 11:45 op het Stadhuisplein. Het is een niet-disruptieve, korte actie waarbij iedereen welkom is om mee te doen.

Actievorm is een die-in: we gaan dan enkele minuten 'voor dood' liggen en doorgaans wordt er dan een korte toespraak gehouden als toelichting. Het is handig om iets zachts/warms mee te nemen om op te liggen als je dat nodig vindt en hou rekening met regen.

Sluit je aan!
----

πŸ“’πŸπŸŒ Climate Alarm Action πŸ“’πŸπŸŒ

Every first Monday of the month, the air siren sounds in the Netherlands. This month, we want to stress that the climate and ecological crisis is NOT a test but an emergency. It is vital to take action now to bring CO2 emissions down to zero and to halt the loss of biodiversity.

This Climate alarm action in Leiden will take place on August 7th. We will meet at 11:45 on Stadhuisplein.

This is a non-disruptive, short action which is open to anyone. The action will be a β€˜die-in’ where we will β€˜drop dead’ to the ground for a few minutes. If you like, you can bring something soft to lie on and be prepared in case of rain.

Join us!

Locatie

Stadhuisplein Leiden, Stadhuisplein, Leiden, Netherlands