Klimaatcafé op 2 – Almere, 18 januari 2024

Op donderdag 18 januari 2024 is in Café op 2 op het Stadhuisplein in Almere weer ons Klimaatcafé. Onder het genot van een drankje kun je daar rebellen ontmoeten en in gesprek gaan over je zorgen en vragen rondom de klimaatcrisis. Elkaar spreken geeft hoop en inspiratie.

In gesprek met rebellen
Extinction Rebellion (XR) is een beweging die zich inzet voor klimaatrechtvaardigheid voor iedereen. XR eist van de overheid om eerlijk te zijn over de ecologische ramp, te doen wat nodig is om de klimaatcatastrofe en het verlies aan biodiversiteit te stoppen, en burgers te laten beslissen over een rechtvaardige transitie. Wij voeren daarvoor creatieve, vreedzame en disruptieve acties, ook in Almere, want we willen niet lijdzaam toekijken hoe de wereld onleefbaar wordt.

Derde donderdag van elke maand
XR organiseert het Klimaatcafé op de derde donderdag van de maand in Café op 2 aan het Stadhuisplein 2 in Almere. De bijeenkomst duurt ongeveer van 19.30 tot 21.30 uur. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden is niet nodig. Heb je vooraf vragen? Mail dan naar xralmere@protonmail.com.

Details
Date:

januari 18

Time:

19:30 - 21:30

Evenement Categorie:

Anders, Community, Welkomstbijeenkomst

Organisator

Extinction Rebellion Almere

Email: xralmere@protonmail.com
Locatie

Café op 2

Stadhuisplein 2

Almere, 1315 HT

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR