Kennismakingsavond XR Almere 9 mei 2023

Extinction Rebellion (XR) voert op allerlei plekken geweldloze actie omdat we grote zorgen hebben over een leefbare en rechtvaardige planeet voor iedereen. Maak jij je ook zorgen? Accepteer jij ook niet langer dat politiek en bedrijfsleven ons naar de afgrond leiden? Wil je op een effectieve manier van je laten horen? Doe mee!

Op deze avond vertellen we graag wie we zijn en wat we doen. We combineren dat met een maakavond waarop een groep rebellen actiematerialen (vlaggen, banners e.d.) maakt voor komende acties.

We verwelkomen graag geïnteresseerden. Deze avond is bedoeld om te leren wat onze vorm van protesteren is, inspiratie op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan en te bepalen hoe je wilt en kunt meedoen.

Voertaal: Nederlands (translation to English possible)
Meld je aan of stel je vragen via xralmere@protonmail.com.

Er is elke zondag van 14:00 tot 16:00 ook een landelijke online informatiesessie over XR, de ene week in het Nederlands, de andere in het Engels. Zie https://development.extinctionrebellion.nl/events/welkom-bij-extinction-rebellion-welcome-to-xr-38/.

Details
Date:

mei 9

Time:

19:30 - 21:30

Evenement Categorie:

Anders, Community, Welkomstbijeenkomst

Organisator

Extinction Rebellion Almere

Email: xralmere@protonmail.com Phone: 0649854457

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR