Potluck/gezamenlijke maaltijd met aansluitend "Introductie in XR"

Sociale bijeenkomst Training of lezing

14 juni 2023

18:00 tot 20:00

Amersfoort

Prijs: Gratis

Nieuwe rebellen zijn welkom
Hoi (nieuwe) rebellen!

🔥 Door de A12 actie zijn er veel mensen bij XR (Amersfoort) gekomen op allerlei manieren. Yes!! En nu?

🤔 Ben je bij de A12 geweest, maar weet je eigenlijk niet hoe XR in elkaar steekt? Ben je op zoek naar een informele manier om met rebellen in gesprek te komen? Wil je weten hoe jij (verder) kan bijdragen en jouw talenten kunt inzetten? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

🍲 Op woensdag 14 juni organiseert XR Amersfoort een informatieve en vooral gezellige introductie avond! Er is die avond een potluck georganiseerd, dat doen we elke 4 weken. Dus wie wil kan iets (vegetarisch of veganistisch) te eten of drinken meenemen. Past dat niet in het schema van die dag? Schuif dan gewoon lekker aan, iedereen is welkom!

🌱 Eerst is er tijd om rustig te eten en te kletsen. Daarna volgt een ‘Introductie in XR’ presentatie. Hierin stippen we de belangrijkste dingen aan die handig zijn om te weten. We geven antwoord op vragen als: hoe is de structuur van XR, welke afspraken gelden er onderling, hoe communiceren we, hoe organiseren we een actie, welke onderdelen (cirkels) zijn er binnen XR en hoe kun jij daar je ei kwijt? Hier kunnen we rustig een hele middag mee vullen, dus we houden het bij de hoofdlijnen. Weet dat je ook altijd aan een meer ervaren rebel kan vragen of die wil helpen als je een vraag hebt of iets zoekt. Samen bouwen we verder aan onze prachtige beweging!

🌳 Na de ‘Introductie in XR’ presentatie gaan we door met het tweewekelijkse overlegmoment van de organisatoren van XR Amersfoort; het kringgesprek. Ook hierbij ben je welkom, maar als je het dan mooi vind geweest staat het je vrij om lekker naar huis te gaan.

💌 Om zeker te weten dat we in de ruimte passen, graag even een reactie op dit bericht als je wilt komen. Kun je niet komen, maar heb je wel allerlei vragen? Neem contact op met onze integrator (je XR-reisleider zeg maar), zij kan je de juiste kant op wijzen (06 48693149).

Met liefde 💚 en woede 🔥,
XR Amersfoort

👤 Voor wie: voor iedereen die meer wil weten over XR

🏠 Locatie: De WAR (Heiligenbergerweg 34, Amersfoort)

🕕 Wanneer: woensdag 14 juni. Vanaf 18:00 kun je binnen komen lopen, om 18:30 gaan we eten. Van 19:00 – 20:00 vertellen we de XR-basics en er is ook veel ruimte voor vragen. Vanaf 20:00 gaan we verder met het kringgesprek voor wie wil.

Locatie

De War, Amersfoort