Tot op de bodem

Tot op de bodem
Midden in het Brabantse platteland ligt een voedselbos in aanbouw. XR Breda nodigt je hier van harte uit voor een namiddag vol diepgravende en prikkelende informatie over de relatie tussen onze landbouw en de Rabobank.

Greenpeace en XR Landbouw presenteren hun campagnes en aansluitend is er een vertoning van de documentaire “het excuus van de boerenleenbank”, met ruimte voor gesprek.
De dag sluiten we af met een aantal scènes uit de geprezen voorstelling “Iets met boeren” van Bureau Pees. De voorstelling maakt de ontwikkelingen van deze problematiek voelbaar door in te zoomen op een boerengezin dat verscheurd wordt door de noodzaak om te veranderen en de angst daarvoor.

Iedereen die een groene en eerlijke transitie een warm hart toedraagt of hier meer over wil weten is van harte welkom. We sluiten af met een informele borrel.

Details
Date:

september 24

Time:

14:00 - 17:00

Evenement Categorie:

Lezing

Organisator

Extinction Rebellion Breda

Email: xrbreda@protonmail.com
Locatie

Wouwerbeekseweg 2

Bavel, 4854 NC

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR