Welkom bij XR Drenthe

Programma “Welkom bij XR Drenthe” op 22 april

9:30 inloop met koffie en thee
10:00 start programma (waarom XR, hoe werkt XR, wat is jouw plek?)
12:00 gezamenlijke lunch (verzorgd)
13:00 einde en afsluiting
Optioneel: ’s middags ben je van harte welkom om te kijken bij deze aangemelde demonstratie voor het ING kantoor in Groningen.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar aanmelden per email is verplicht (drenthe@extinctionrebellion.nl)

 

Over XR Drenthe
XR Drenthe is één van de lokale groepen van XR Nederland. Wij mobiliseren voor landelijke acties en organiseren daarnaast onze eigen acties. We hebben momenteel vier campagnes (bollenteelt gifvrij, Drents Museum fossielvrij, het klimaatalarm, het burgerberaad). Je leest meer over onze campagnes op onze website.

Over Extinction Rebellion
Extinction Rebellion betekent ‘verzet tegen uitsterven’. Dat klinkt dramatisch en dat is het ook. Want wat gebeurt er? De klimaatcrisis ontwricht op steeds grotere schaal onze maatschappij. Eén miljoen planten- en diersoorten dreigen uit te sterven door vervuiling en ecologische vernietiging. De wetenschap zegt dat we NU moeten handelen om erger te voorkomen. Helaas doet onze overheid dit onvoldoende en verzaakt daarmee haar zorgplicht. De rekening komt op het bordje van mensen die er vaak niks aan kunnen doen, zoals jonge generaties. Ben je ook klaar met alle praatjes en wil je iets DOEN? Sluit je aan.

 

Details
Date:

april 22

Time:

9:30 - 13:00

Evenement Categorie:

Lezing, Welkomstbijeenkomst

Organisator

Extinction Rebellion Drenthe

Email: drenthe@extinctionrebellion.nl
Locatie

Open Hof Assen

Sleutelbloemstraat 1, Assen

Nederland

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR