Welkomstbijeenkomst XR Leiden 4 Augustus

Introductie tot XR Sociale bijeenkomst Training of lezing Vergadering

4 augustus 2023

19:30 tot 21:30

Middelstegracht 36, Leiden, Nederland

Prijs: Gratis

Speciaal voor nieuwe rebellen
Uitnodiging voor onze kennismakingsbijeenkomst volgende week!

Ben je klaar om je bij Extinction Rebellion aan te sluiten, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je eerst wat meer weten? Deze avond op 4 augustus laat je kennismaken met de beweging en XR Leiden, en krijg je de kans om je volgende stap voorwaarts te verkennen

Het programma bestaat uit een korte Heading for Extinction talk ('waarom doen we wat we doen?'), informatie over hoe XR is georganiseerd en natuurlijk alles wat je verder wilt weten over XR Leiden en hoe je persoonlijk kunt bijdragen. De avond is ook een gelegenheid om iedereen beter te leren kennen, van individuele rebellen tot XR Leiden als geheel.

This Evening will be held in Dutch, but we will make sure to be aware of any non-Dutch speakers in the crowd to accomodate their needs and avoid as much language barriers as possible.

De deuren openen 15 minuten voor de starttijd hieronder.

Wist je dat: wij voortaan elke 30e van de maand een introductiebijeenkomst organiseren? Kun je er deze keer niet bij zijn? Elke maand komt er een kans. Deze avonden zijn over het algemeen in het Nederlands, maar we zullen de Engelstalige avonden om de paar maanden duidelijk aankondigen. Én: een paar dagen later is er een laagdrempelige actie in de vorm van het Klimaatalarm om je meteen bij aan te sluiten!

Locatie

De Vrijplaats, Middelstegracht 36, Leiden, Nederland