Welzijnstraining XR Almere

Op dinsdag 14 november organiseren we bij XR Almere een Action Wellbeing Training.

Want er is grote behoefte aan mensen die goed voorbereid zijn om de veiligheid en het welzijn van de rebellen bij acties en andere evenementen te kunnen bewaken. En die zich inzetten voor het welzijn van groepen en personen in de beweging.

Ben jij een zorgzaam type? Wil jij anderen helpen in actie te komen? Kun jij je hoofd koel houden als anderen gestresst zijn? Dan is well-being een rol voor jou!

Deze rol kun je ook heel goed low-risk vervullen, je hoeft dus zeker niet altijd in het heetst van de strijd te staan of risico op arrestatie te lopen. Sterker nog, we hebben ook welzijnsmensen die meehelpen de beweging en lokale groepen gezond en sterk te houden. Iets voor jou?

Voel je er voor om te leren hoe om te gaan met de spanning en emoties die horen bij actievoeren? En hoe je dat kunt kwijtraken en anderen daarbij kunt helpen? Dan is deze training zeker voor jou.

De training is gratis, het kost je alleen wat tijd. De locatie hoor je na aanmelding.

[wijziging op 8 november: de starttijd is niet 19:30 maar 19:00, de training vraagt drie uur.]

Details
Date:

november 14

Time:

19:00 - 22:00

Evenement Categorie:

Training, Welzijnstraining

Organisator

Extinction Rebellion Almere

Email: xralmere@protonmail.com

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR