#STOPRABO: Actietraining GP & XR in Eindhoven

Rabobank doet zich duurzaam voor, maar stopt al vele jaren miljarden in verwoesting. Foute financieringen van megastallen, kunstmest, landbouwgif en de soja-industrie zorgen wereldwijd voor natuurverwoesting, dierenleed en mensenrechtenschendingen. En bij ons in Nederland: voor veel te veel stikstof en torenhoge schulden voor boeren. Dat moet stoppen!

Daarom bundelen Extinction Rebellion & Greenpeace op 11 oktober opnieuw de krachten. Wij zijn klaar voor actie. Massaal, door het hele land, vreedzaam en burgerlijk ongehoorzaam. Samen eisen we dat de bank stopt met verwoesten en start met vergoeden van de miljarden schade die ze heeft veroorzaakt.

Om meer te lezen over deze actie, en voor verder links, kun je kijken op de pagina’s hierover van Greenpeace en/of Extinction Rebellion.

We raden iedereen aan om een actietraining te volgen voordat ze deelnemen aan een massa-actie. Heb je al vaker deelgenomen aan massa-acties of al eerder een training gevolgd, maar behoefte aan een opfrisser? Van harte welkom!

Samen zorgen we ervoor dat Rabobank stopt met verwoesten en start met vergoeden!

Meld je aan voor de actietraining in Eindhoven

We zien je daar!

 

Heb je vragen? Mail naar Mirjam.Vossepoel@greenpeace.org

 

Locatie:
XR Eindhoven Rebelbase-Maakbasis
Hurksestraat 20 (Unit 50)
5652 AK Eindhoven

NB. Is de poort gesloten, bel dan even naar +31 402405224.

Details
Date:

september 23

Time:

13:00 - 17:00

Evenement Categorie:

Actietraining

Event Tags:

actie training

Organisator

Extinction Rebellion Eindhoven

Email: Mirjam.Vossepoel@greenpeace.org Phone: 06 4659 3893
Locatie

Rebelbase Eindhoven

Hurksestraat 20 (unit 50)

Eindhoven, Nederland, 5652 AK

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR